Uutta: Paras Kirjakerho

Paras kirjakerho aloittaa tammikuussa 2023. Yhteistyössä WTC Turun, Turku Science Parkin ja Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen kanssa järjestetty 2022 Nordic Business Forum livestriimauksen jälkeen ylpeänä esittelemme nyt uuden tavan oppia, verkostoitua ja viihtyä vuonna 2023: Paras kirjakerho.  

Harmittiko sinua viime NBF:ssä, ettet ollut lukenut yhtäkään puhujien kirjoittamaa kirjaa? Tällä kertaa ei tarvitse harmittaa, sillä Parhaassa kirjakerhossa luemme kevään ja kesän aikana tärkeimmät kirjat vuoden 2023 NBF:n puhujilta. Ja siis emme pelkästään lue, vaan tapaamme myös joka toinen kuukausi ja keskustelemme lukemastamme.

2023 NBF livestriimataan Turussa jälleen syyskuussa. Samaan tapaan kuin vuonna 2022, puheenvuorojen lomassa hoidamme puheluja, teams-palavereja ja vastailemme sähköposteihin – jos siis emme sillä hetkellä verkostoidu kiinnostavien ihmisten kanssa. NBF livestriimaukseen osallistuminen ei tarkoita lomaa töistä. Sen sijaan se tarkoittaa, että työskentelet etänä mahtavassa ympäristössä upeiden tyyppien ympäröimänä.

Mutta takaisin kirjakerhoon! Vaikkemme tiedäkään, mistä aiheesta puhujat aikovat NBF:ssä puhua, haluamme kuitenkin tutustua heihin etukäteen. Koska NBF on kokonaisuudessaan englanninkielinen, on myös kirjakerhon pääasiallisena kielenä englanti – toki, jos haluat lukea kirjat muulla kielellä kuin englanniksi, mikään ei sitä estä, jos ne ovat siis saatavilla. Myös tapaamisten kieli voidaan lopulta päättää osallistujien mukaan.

Helmikuun kirja: Rebel Talent: Why It Pays to Break the Rules at Work and in Life // Francesca Gino

Huhtikuun kirja: The Six Types of Working Genius: A Better Way to Understand Your Gifts, Your Frustrations, and Your Team // Patrick Lencioni

Kesäkuun kirja: The Genesis Machine: Our Quest to Rewrite Life in the Age of Synthetic Biology // Amy Webb

Ilmoittaudu mukaan nyt – osallistuminen on ilmaista, mutta kirjat jokainen hankkii itse. Kirjakerhon tapaamisajat ja paikat ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä.