Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

METSÄSEKTORIN LIIKETOIMINTAMAHDOLLISUUDET POHJOIS-AMERIKASSA

17 tammikuun @ 17:00 - 18:00

Tervetuloa Forest Joensuun järjestämään webinaariin, jossa käsitellään metsäsektorin nykytilaa ja mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille Kanadan Brittiläisessä Kolumbiassa sekä Yhdysvaltojen länsirannikolla ja Etelävaltioissa. Tämä webinaari on tarkoitettu suomalaisille metsäalalla toimiville yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita laajentamaan toimintaansa Pohjois-Amerikan markkinoille.

Webinaari järjestetään Ke 17.01.2024 klo 17:00-18:00.

Webinaarin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille, ilmoittaudu siis mukaan ti 16.1.2024 mennessä tällä lomakkeella Forest Joensuu: Metsäsektorin liiketoimintamahdollisuudet Pohjois-Amerikassa (lyyti.fi)

Esittäjät:
•    Jukka Matikainen, Forest Joensuun Pohjois-Amerikan edustaja, Nordic Trading House, Vancouver
•    Ulla Lainio, Senior Advisor, Business Finland USA, Washington D.C.
•    Jaakko Autere, Trade Comissioner, Embassy of Finland, Ottawa, Kanada

Tässä webinaarissa saatte ainutlaatuista tietoa metsäsektorin kehityksestä ja liiketoimintamahdollisuuksista Pohjois-Amerikassa. Jukka Matikainen jakaa asiantuntijuutensa ja näkemyksensä alueen metsätalouden nykytilasta, ja tulevaisuuden näkymistä sekä keskustelemme markkinoillepääsyn haasteiden ratkaisuista. Lisäksi kuulemme puheenvuorot Business Finlandin USA:n Ulla Lainiolta ja Suomen Kanadan suurlähetystön Jaakko Autereelta. Ullalla on pitkä kokemus metsäalalta ja Jaakko vuorostaan vastaa Suomen metsäasioista Kanadassa.

Lisäksi esittelemme Forest Joensuun tulevia Pohjois-Amerikkaan liittyviä tapahtumia ja vierailuja, mukaan lukien Kanadan Ottawassa syyskuussa järjestettävä Demo International 2024 -tapahtuma, joka on yksi suurimmista metsäalan tapahtumista Pohjois-Amerikassa ja se järjestetään vain joka 4. vuosi.

Details

Date:
17 tammikuun
Time:
17:00 - 18:00

Venue

Online