Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

West Coast Food Export

23 syyskuun @ 09:30 - 14:30

West Coast Food Export -sparrausohjelman seuraava tapaaminen järjestetään Turussa 23.9.2022 klo 9.30 – 14.30. Teemalla ”Rahoitusta kasvuun ja kansainvälistymiseen”.

Millaisia eri rahoitusmahdollisuuksia on tarjolla yritysten kasvun ja kansainvälistymisen rahoittamiseen ja miten tutkimustieto voi auttaa elintarvikeyritysten menestymistä? Tule sparraustilaisuuteemme Turkuun, niin kuulet vastauksen muun muassa näihin kysymyksiin.

TILAISUUDEN OHJELMA:

9:30  Rekisteröityminen ja aamukahvit

10:00  Tilaisuuden avaus ja ohjelman esittely
Carita Vastinesluoma, Team Finland -koordinaattori, Satakunnan ELY-keskus

10:05  Pääomasijoittajan rooli elintarvikeyrityksen kansainvälisessä kasvussa
Keynote speaker: Pekka Siivonen-Uotila, partner, Nordic Food Tech VC

10:30  Dagsmark Petfood: kasvutarina lemmikkialalta
Laura Strömberg, toimitusjohtaja, Dagsmark Petfood Oy

10:55  ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelut: ketterä ja kustannustehokas väline yrityksen kehittämiseen ja kansainvälistymisen suunnitteluun
Leevi Törmäkangas, Team Finland -koordinaattori, Varsinais-Suomen ELY-keskus ja Kåre Björkstrand, senior advisor, Viexpo

11:20  Infoa vierailusta Flavoriaan ja Aistikattilaan
Mari Norrdal, kehityspäällikkö, Turun yliopisto / COO & Co-Founder Aistila Oy

Siirtyminen Flavoriaan (Turun yliopisto, Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku)

11:45 – 12:45 Lounas (omakustanteinen) Flavorian tutkimusravintolassa
Halutessasi pääset näkemään lounasvalintasi ravintosisällön älykkäällä ruokalinjastolla ja tutustumaan Aistikattilan moniaistiseen tutkimusympäristöön. Lounaan aikana ja jälkeen saamme esittelyn Flavoriasta ja Aistilasta.

12:45 – 14:30 Kahdenkeskisiä tapaamisia Team Finland -toimijoiden ja Aistilan kanssa
Ilmoita halukkuudestasi keskusteluun ELY-keskuksen, Viexpon, Business Finlandin, Finnveran tai Aistilan edustajan kanssa ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittaudu viimeistään 19.9. tällä lomakkeella.

Aamupäivän seminaariosuus järjestetään SparkUpissa, joka sijaitsee Turun Tiedepuistossa ElectroCity-rakennuksessa osoitteessa Tykistökatu 4 B, 20520 Turku. (Esteetön kulku eri kautta. Kysy tarvittaessa lisää.)
Lounas ja iltapäivän ohjelma järjestetään lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevan tutkimusravintola Flavorian tiloissa (Turun yliopisto, Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku).

Tapahtuma on suunnattu erityisesti suomalaisille elintarvikealan yrityksille, joilla on kiinnostusta ja potentiaalia aloittaa vienti tai kehittää nykyistä vientiään. Päivän aikana kuulet erilaisista rahoitusvaihtoehdoista, joita yrityksillä on käytössä kansainvälistymisen tueksi. Kerromme eri ratkaisuista sekä yksityisellä että julkisella puolella. Yrityksellä voi olla tarve isoille investoinneille tai pienille kehittämishankkeille, mutta aina löytyy jokin rahoitusinstrumentti.

Vierailemme myös Turun yliopiston tutkimusravintolassa Flavoriassa ja Aistikattilassa (www.flavoria.fi). Flavoriassa tehdään sekä tieteellistä että kaupallista tutkimusta tarjoten tutkimusmahdollisuuksia niin tutkimus- ja opetuslaitoksille, opinnäytetöille kuin tuotteita ja palveluita kehittäville yrityksille.

Tilaisuuden päätteeksi yritysten edustajilla on mahdollisuus varata kahdenkeskistä neuvonta-aikaa Aistilan, ELY-keskuksen, Business Finlandin, Viexpon tai Finnveran asiantuntijoiden kanssa. Asiantuntijat neuvovat esimerkiksi kohdemaan valinnassa ja erilaisissa rahoitusvaihtoehdoissa, joita yritys voi hyödyntää viennin aloittamisessa tai kasvattamisessa. Voit myös keskustella asiantuntijoidemme kanssa siitä, soveltuvatko tuotteesi vientiin ja mitä viennin aloittaminen vaatii yritykseltäsi. Neuvonta ja ohjelma ovat yrityksille täysin maksutonta, eikä osallistuminen sido yritystä mihinkään.

Tilaisuus on maksuton osallistujille (lounas omakustanteinen).

West Coast Food Export verkossa.

Järjestäjät: ELY-keskus, Business Finland, Viexpo, Finnvera

Tule mukaan kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja aiheesta ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa yrityksenne vaihtoehdoista!

Tapahtumapaikka

SparkUp
Tykistökatu 4 B
Turku, 20520 Suomi
+ Google Map