Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

WTC eCommerce Talks & Workshop

26.10.2022 @ 08:30 - 11:30

Paneelikeskustelu aamukahvitilaisuus klo 8.30-10.00, digitaalisten liiketoimintamallien työpaja klo 10.00-11.30. Ilmoittaudu mukaan molempiin tai vain toiseen!

Miten digitalisaatio ja eCommerce ovat yhteydessä toisiinsa? Onko verkkokauppa eri asia kuin eCommerce? Miten luodaan kitkaton asiakaskokemus? Miltä näyttää eCommercen tulevaisuus ja miten siinä pärjää?

Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan! Paneelikeskustelun alussa kahvia ja pientä aamiaista, sekä aikaa verkostoitumiselle, varaa aikaa 8.30-10.00. Kaikkien aikojen verkkokaupan paneelikeskustelussa mukana:

Johanna Rantala, Scandinavian Outdoor

Heidi Silvennoinen, Pentik

Annina Hokkanen, VR

Kim Sjöholm, Warasto

Keskustelua vetää Michael Lindholm Turku Science Parkilta.

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://www.lyyti.in/eCommerceTalks_ja_Workshop

eCommerce paneelikeskustelun jälkeen lähdemme yhteistyössä jatkamaan keskustelua ja miettimään konkreettisia toimenpiteitä ja ratkaisuja uusien digitaalisten liiketoimintamallien kehittämiseen. Mukaan toivomme kaikkien toimialojen edustajat, varaathan aikaa työpajaan klo 10.00-11.30, jolloin viimeistään päätämme keskustelun tämän päivän osalta.

Uusilla digitaalisilla liiketoimintamalleilla haetaan satojen prosenttien kasvua, perinteisellä kehityksellä tulokset ovat paljon vaatimattomammat. Millä tavoin kehitämme alueemme yritysten digitaalisuutta ja yhteistyöverkostoja, jotta se pääsisi tämäntyyppisiin lukemiin? Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan. Workshop alkaa nk. ”open table” keskustelulla, jossa kerätään aiheita ja otsikkoja työstettäviksi.

Ryhmittäydytään ja keskustellaan valituista otsikoista eri ryhmissä – keskustelujen moderaattoreina toimivat mm. Titiana Ertiö, PhD, Research Manager, Turun Yliopisto; Michael Lindholm, Network Manager, Turku Science Park ja Heidi Saaristo, Senior advisor internationalization, WTC Turku.

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/eCommerceTalks_ja_Workshop

Tiedot

Päivämäärä:
26.10.2022
Aika:
08:30 - 11:30

Järjestäjä

World Trade Center Turku
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Vierailukeskus Joki
Lemminkäisenkatu 12B
Turku, Suomi
+ Google Map