WTC Turku Klubi

World Trade Center Turku tarjoaa kansainvälisten yhteyksien verkoston, ajankohtaista tietoa, tapahtumia ja koulutusta. WTC Turku Klubi on suunnattu kansainvälistä kauppaa tekeville tai sitä tavoitteleville yrityksille vahvaksi ekosysteemiksi tukemaan yrityksen matkaa sen kaikissa vaiheissa. WTC Turku Klubin jäsenyys tarjoaa myös vertaistukea maailmanvalloituksen tueksi.

WTC Turku Klubin jäsenyys oikeuttaa käyttämään kaikkia WTC Turun ja partnereiden palveluita jäsenhintaan. World Trade Centers Associationin vastavuoroisuusperiaate antaa jäsenille mahdollisuuden hyödyntää myös muiden WTC-toimijoiden palveluita. World Trade Centers Associationiin kuuluu 300 WTC:tä yli 90:ssä maassa. Yhteensä 15000 kansainvälistä asiantuntijaa työskentelee näissä centereissä auttaen yrityksiä kasvamaan ja menestymään. Yli miljoona yritystä on WTC:n jäsen eri puolilla maailmaa.

WTC Turku Klubi on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita kansainvälistymisestä, haluavat verkostoitua muiden yritysten kanssa, osallistua tapahtumiin ja koulutuksiin ja saada kohdistetumpaa tukea ja palveluja eri WTC Turun verkostoilta Suomessa ja maailmalla.

Tarjolla olevat tapahtumat ja koulutukset keskittyvät kansainväliseen liiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Tapahtumakalenterissa on aina markkinakatsauksia, mutta tarjolla on myös aiheita kuten kansainvälinen myynti, sosiaalinen media, toimitusketjun johtaminen sekä monia muita. WTC Turku Klubitapaamisissa on myös eri teemoja, joihin asiantuntijapuheenvuorot tuovat erityistietoa osallistujille.

WTC Turku Klubin jäseniksi ovat tervetulleita yritykset, joilla kansainvälistyminen on fokuksessa tai suunnitteilla. Jäsenyyden vuosimaksu on 150 €. 

Liity nyt mukaan WTC Turku Klubiin täyttämällä alla oleva lomake tai pyydä lisätietoja olemalla yhteydessä:

WTC Turku Saksan markkinakatsaus Vierailukeskus Joessa elokuussa 2022