WTC Turku Partnerit

World Trade Center Turun toiminnan yhtenä tärkeänä kivijalkana ovat partnerimme. WTC Turku Partnerit tuovat verkostolle lisäarvoa omalla osaamisellaan kansainvälisestä liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä.

WTC Turku Partnerit voivat jakaa osaamistaan ja tietouttaan WTC Turun kanavissa asiantuntija-artikkeleiden ja infojen avulla. Partnerit kutsutaan mukaan paikallisiin tapahtumiin ja kansainvälisten delegaatioiden tapaamisiin. Partnerimme myös antavat asiantuntijapuheenvuoroja WTC:n tapahtumissa, ja he ovat ensisijaisia kumppaneita WTC Turku Klubilaisille, kun nämä etsivät apua kansainvälistymiseen. 

Syntyy sitä, mitä ei muuten syntyisi

Finnvera on rahoittajana ratkaiseva puuttuva palanen: syntyy alkuja, kasvua ja kansainvälisiä menestystarinoita, joita ei muuten syntyisi. Mikä tahansa kansainvälistyvän liiketoimintasi kasvusuunta onkaan, ota meidät kumppaniksi.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme 029 460 2580 tai katso finnvera.fi. Lisäksi paikallisesti teitä palvelevat:

Aluepäällikkö Jyrki Isotalo +358 40 824 4360

Rahoituspäällikkö Sakari Juntti, erikoisalana ulkomainen riskinotto, +358 50 320 8443

Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:n osaaminen on vahvaa kaikilla liikejuridiikan alueilla. Tarjoamme parhaat liikejuridiikan palvelut perhe- ja kasvuyrityksille. Tuemme liiketoimintasi kasvua ja kansainvälistymistä. Pätevä ja kokenut henkilökuntamme sekä laaja yhteistyöverkostomme takaavat onnistuneen lopputuloksen. Hinnoittelemme palvelumme aina siten, että tuotamme asiakkaalle lisäarvoa.

Krista Siro

Asianajaja, varatuomari

010 320 8421

krista.siro@lrhto.fi