WTC Turku Partnerit

World Trade Center Turun toiminnan yhtenä tärkeänä kivijalkana ovat partnerimme. WTC Turku Partnerit tuovat verkostolle lisäarvoa omalla osaamisellaan kansainvälisestä liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä.

WTC Turku Partnerit voivat jakaa osaamistaan ja tietouttaan WTC Turun kanavissa asiantuntija-artikkeleiden ja infojen avulla. Partnerit kutsutaan mukaan paikallisiin tapahtumiin ja kansainvälisten delegaatioiden tapaamisiin. Partnerimme myös antavat asiantuntijapuheenvuoroja WTC:n tapahtumissa, ja he ovat ensisijaisia kumppaneita WTC Turku Klubilaisille, kun nämä etsivät apua kansainvälistymiseen. 

Syntyy sitä, mitä ei muuten syntyisi

Finnvera on rahoittajana ratkaiseva puuttuva palanen: syntyy alkuja, kasvua ja kansainvälisiä menestystarinoita, joita ei muuten syntyisi. Mikä tahansa kansainvälistyvän liiketoimintasi kasvusuunta onkaan, ota meidät kumppaniksi.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme 029 460 2580 tai katso finnvera.fi. Lisäksi paikallisesti teitä palvelevat:

Aluepäällikkö Jyrki Isotalo +358 40 824 4360

Rahoituspäällikkö Sakari Juntti, erikoisalana ulkomainen riskinotto, +358 50 320 8443

Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:n osaaminen on vahvaa kaikilla liikejuridiikan alueilla. Tarjoamme parhaat liikejuridiikan palvelut perhe- ja kasvuyrityksille. Tuemme liiketoimintasi kasvua ja kansainvälistymistä. Pätevä ja kokenut henkilökuntamme sekä laaja yhteistyöverkostomme takaavat onnistuneen lopputuloksen. Hinnoittelemme palvelumme aina siten, että tuotamme asiakkaalle lisäarvoa.

Krista Siro

Asianajaja, varatuomari

010 320 8421

krista.siro@lrhto.fi

 

Columdae auttaa yrityksiä laajentumaan kansainvälisesti ja valitsemaan parhaat strategiset kumppanit eri markkinoilla.

Autamme yrityksiä löytämään sekä suoria asiakkaita että edustajia, maahantuojia ja jakelijoita useilla eri toimialoille. Columdaella on pitkä kokemus eri markkinoilla mm. terveysteknologiasta, konepajateollisuudesta ja elintarviketeollisuudesta.

Columdae auttaa myös yrityksiä kehittämään hankintaverkostojaan, eritoten itäisen Välimeren alueella, jonka rooli eurooppalaisissa tuotantoketjuissa on kasvamassa nopeasti.

Columdae on auttanut useita satoja yrityksiä, pieniä ja suurempia, löytämään uusia asiakkaita, myyntikanavia ja tavarantoimittajia. Referenssejämme voi tarkastella nettisivuillamme https://columdae.com/references/.

Columdae tarjoaa palveluitaan Pohjoismaissa, Saksassa, Ranskassa, Itävallassa, Sveitsissä, Belgiassa, Alankomaissa, Britanniassa, Irlannissa, Espanjassa, Italiassa, Turkissa, USA:ssa, Kanadassa, Meksikossa ja Etelä-Koreassa. Columdaen pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa.

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen esianalyysin uusista liiketoimintamahdollisuuksista yllämainituilla markkinoilla. 

Mingle Advisors on Kiinassa kotipaikkaansa pitävä suomalainen yritysneuvontayritys, joka perustettiin vuonna 2017 monikulttuurisella tiimillä ja poikkeuksellisella Kiina-kokemuksella. Autamme uusia Kiinassa olevia yrityksiä ymmärtämään paremmin Kiinan markkinoita ja tapaa tehdä liiketoimintaa oikein haastavassa ympäristössä.

Yritys toimii suomalaisella osaamisella ja läpinäkyvyydellä sekä kiinalaisella nopeudella ja joustavuudella. Tarjoamme konsultointi-, neuvonta- ja käytännön palveluita pk-yrityksille ja valtion järjestöille. Kansainvälistymispalvelumme räätälöidään aina yrityksesi ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Mingle Advisors tarjoaa asiantuntijapalveluita Kiinan markkinoille. Kuuden toimintavuotemme aikana olemme tehneet yhteistyötä yli 150 yrityksen ja organisaation kanssa. Tuotepakettimme sisältävät erilaisia palveluita, kuten konsultaatiotapaamisia, yritysretkiä Kiinaan, markkinoille pääsyn strategioita, käytännön tukea hankkeellesi Kiinassa, näkemyksiä markkinatrendeistä, keskeisten asiakirjojen käännöksiä, mahdollisten kumppaneiden tunnistamista, korkean tason verkkotapahtumia jne. Porrastettujen tuotepakettien avulla voit valita oikean paketin yrityksesi tarpeiden ja budjetin mukaan.

 

 mingleadvisors.com