WTC Turku Partneriksi

World Trade Center Turun toiminnan yhtenä tärkeänä kivijalkana ovat partnerimme. WTC Turku Partnerit tuovat verkostolle lisäarvoa omalla osaamisellaan kansainvälisestä liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä.

WTC Turku Partnerit voivat jakaa osaamistaan ja tietouttaan WTC Turun kanavissa asiantuntija-artikkeleiden ja infojen avulla. Partnerit kutsutaan mukaan paikallisiin tapahtumiin ja kansainvälisten delegaatioiden tapaamisiin. Partnerimme myös antavat asiantuntijapuheenvuoroja WTC:n tapahtumissa, ja he ovat ensisijaisia kumppaneita WTC Turku Klubilaisille, kun nämä etsivät apua kansainvälistymiseen. 

Edut WTC Partnereille vaihtuvat säännöllisesti, ja tarjoamme myös uusia etuja mahdollisuuksien mukaan. 2024 vuoden aikana partnerimme:

  • esitellään WTC Turun Partner-sivulla wtc-turku.fi sivustolla
  • julkaisevat halutessaan asiantuntija-artikkeleja ajankohtaisista aiheista WTC Turun eri kanavissa
  • osallistuvat WTC Turun maksullisiin tapahtumiin veloituksetta
  • kutsutaan mukaan kansainvälisten yritysdelegaatioiden tapaamisiin
  • saavat mahdollisuuden tulla mukaan antamaan asiantuntijapuheenvuoro kahdessa WTC Turku Klubin verkostoitumisiltapäivässä
  • saavat mahdollisuuden tulla mukaan antamaan asiantuntijapuheenvuoroja muissa WTC Turun tapahtumissa
  • saavat yhteydet 300:aan World Trade Centeriin ympäri maailman

World Trade Centers Associationin vastavuoroisuusperiaate antaa WTC Turku Partnereille mahdollisuuden hyödyntää muiden WTC-toimijoiden palveluita. World Trade Centers Associationiin kuuluu 300 WTC:tä yli 90:ssä maassa. Yhteensä 15000 kansainvälistä asiantuntijaa työskentelee näissä centereissä auttaen yrityksiä kasvamaan ja menestymään. Yli miljoona yritystä on WTC:n jäsen eri puolilla maailmaa.

WTC Turku Partnereita on kerrallaan rajattu määrä, ja eri liiketoiminnan osa-alojen edustajia on vain 1 – 2 kerrallaan. Vuosittainen jäsenmaksu määräytyy Partner-yrityksen liikevaihdon mukaan – vuoden 2024 jäsenmaksu on:

  • 1000€ yrityksille, joiden liikevaihto on yli 1,5M €
  • 400€ yrityksille, joiden liikevaihto on alle 1,5M €
Täytä alla oleva lomake, jos haluat ilmoittaa kiinnostuksesi ryhtyä WTC Turku Partneriksi:

 

WTC Turku Partneri puheenvuoro Vierailukeskus Joessa